Retourneren & ruilen

Retourneren

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt.

Stuur een mail naar dbrcommerce@gmail.com om een retourformulier te ontvangen. Vermeld in de mail het bestelnummer en de aankoopdatum.

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Vul het retourformulier in dat u ontvangen heeft via de mail en leg deze in de verpakking. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht. 

Als uw retourzending is verwerkt wordt het bedrag binnen 14 dagen terugbetaald op de rekening van uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat het bedrag altijd wordt teruggestort op de rekening waarmee het product betaald is. 

Ruilen

Het is niet mogelijk om u artikel om te ruilen voor een ander artikel. Als u toch liever een ander product wilt zult u deze opnieuw moeten bestellen en het ongewenste product retour moeten sturen. Zie het kopje retourneren voor meer informatie over het retourneren van uw bestelling.